torsdag 7 januari 2010

Besatt

Det här med att bara väga sig en gång i veckan har jag ju slutat tänka att jag ska klara för lääänge sedan, men nu börjar det gå lite väl långt. Har redan hunnit väga mig 3 gånger idag... Det ordnar väl upp sig när jag väl är tillbaka i normala rutiner och faktiskt tar mig till jobbet på dagarna.

Positivt är dock att det känns lite spännande att vakna på morgnarna och få gå ut och ställa sig på vågen för dagens "officiella" resultat som jag får fylla i i alla mina div. excelhistorier jag byggt. Töntigt, jag vet.

Min peppkompis som startade med mig i måndags och som var så grymt taggad (mycket mer taggad än vad jag var) har redan gett upp. Trist. Det är så mycket lättare när man har någon som är inne på samma sak. Det konstiga är att jag inte känner mig så där pepp som jag kände mig förra vändan. Känner dock inte heller att det är särskilt jobbigt utan det bara är. Lite halvtrist sådär när man inte får äta något annat än sopporna men inte olidligt. Känner dessutom att jag vill bevisa för både mig själv och andra att jag kan fullfölja det här, att jag faktiskt klarar av att köra ner till 70 kg. Kanske återkommer pepp-känslan när jag börjar minska i förhållande till lägstaresultatet i höstas. Det är ju inte så långt kvar nu, -0,7 kg (fast bara -0,4 kg om jag tittar på den senaste vägningen idag... som ju inte gills... ;-)). Sedan j****r! Då är jag normalviktig igen enligt BMI och har mindre än 5 kg kvar till 70. Undrar om det inte är värt att pressa några hg till bara för att få ha en 6:a som startsiffra i vikten.

2 kommentarer:

  1. Hahaha jasså 3 gånger på vågen idag - inget "hattrick"... ;) Jo jag håller med om att det är roligt att fylla i exel listor o sånt - jag är precis likadan..Synd med din kompis som la av men hoppas att du känner min "pepp" i alla fall. :) :) JAG tycker det är bra att du kämpar på - DET peppar mig! Peeeeeeepp i massor och kram på dig! /Ella

    SvaraRadera
  2. Ja vägning är ju "det enda man har"!! Är underbart pirrigt att få ställa sig på vågen på morgon, nykissad och naken och hoppas på det bästa!! Men du får försöka vänja av dig med att göra det flera gånger - eller inte - du gör som du vill! Bara du inte tappar sugen och du skulle gå i vikt mitt under dagen. Synd med din kompis - men jag finns här och har inte gett upp och är peppad!! Eller nej, jag håller med dig om att man mest är... Man liksom bara gör det av farten, tänker inte så mycket på det - och DET är det bästa av allt!!!! Kämpa på nu bruden!! Kram

    SvaraRadera